Welkom bij Medisch Centrum Octa

Openingstijden : Ma t/m Do : 08:15 - 12:00 uur en 13:15 - 17:00 uur. Vr : 08:15 - 12:00 uur
  Contact : 0344 570970

Anne-Marieke Jeuken

We leven in een tijd waarin we veel moeten, van onszelf en vooral van het systeem waarin we zitten en waarin we opgegroeid zijn. Sneller, beter, mooier en groter. Een steeds grotere druk die we ons zelf opleggen en ook hebben laten opleggen met alle gevolgen van dien. We zitten niet meer lekker in ons vel, zijn het contact met ons diepste zelf kwijt, krijgen last van onze schouders, nek, rug, zijn sneller geïrriteerd, moe, weer die hoofdpijn en hebben gewoon geen zin en energie meer om écht te leven. De druk, spanning en stress wordt te veel met alle gevolgen van dien. Ben je te laat, dan kom je bijvoorbeeld overspannen thuis te zitten.

Wat ik doe is mensen weer laten voelen, in contact brengen met zichzelf. Voelen wat er leeft en speelt in iemand zodat ze bewust worden van waar de spanningen in hun buik bijvoorbeeld vandaan komen. En dus ook wat ze zelf kunnen doen. Of je nu ligt te slapen op tafel of dat je merkt dat er allerlei sensaties en/of emoties naar boven komen al dan niet over toen je klein was, een cranio behandeling werkt ontspannend! Het is enorm dankbaar te horen en te zien dat mensen zich zoveel beter voelen in hun lichaam en ze zo enthousiast zijn. En als ze dan ook nog zeggen dat ze iedereen gaan vertellen over hun ervaringen en hoe bijzonder het is, voelt dat toch wel als een enorm compliment!

Ik zeg altijd dat je dit werk alleen maar kunt doen als je heel veel respect voor iemand kunt hebben en voelen, dat iemand er helemaal mag zijn, met alles van hem/haar. Om te kunnen laten zien wat er in iemand speelt, is er veel veiligheid en vertrouwen nodig. Kom gewoon zelf ervaren wat cranio met je doet!

Levensvreugd, levenskracht, passie, het zijn kernwoorden die bij mij passen en waar ik ook weer graag mijn cliënten mee in contact breng.