Welkom bij Medisch Centrum Octa

Openingstijden : Ma t/m Do : 08:15 - 12:00 uur en 13:15 - 17:00 uur. Vr : 08:15 - 12:00 uur
  Contact : 0344 570970

David van Deinse

Rugklachten, een vergeten groep klachten. Toch is het een grote schadepost voor de economie naast het feit dat het pijn doet. Na de artsenstudie was mijn idee om internist te worden, Echter het werk in het academisch ziekenhuis Leiden leverde niet de bevrediging op die ik ervan verwachte. Het resultaat van de behandeling laat vaak lang op zich wachten.

Na het stoppen van de opleiding, heb ik de geneeskunde tijdelijk op een laag pitje gezet en ben ik gaan werken voor de onderwijs instelling TELEAC. Hier was ik betrokken bij de opzet, presentatie en eindredactie van de cursussen op computergebied. Tijdens een vakantie kwam ik in contact met manuele geneeskunde. Ik zag direct resultaat na behandeling! Dit is wat ik zocht in de geneeskunde.

Ik besloot de opleiding tot orthomanueel arts te volgen en dat gaf me veel voldoening. Vanaf 1992 is deze vorm van geneeskunde verder uitgebreid met nieuwe inzichten op behandelgebied. Ook het voorkomen van terugval staat nu hoog op de lijst, zodat we echt kunnen spreken van genezing. Nu leid ik met een aantal collega’s andere artsen op tot orthomanueel arts. Zelf behandel ik nu ook met veel voldoening patiënten in de praktijk. Naast dit werk houd ik ook contact met collega artsen via mijn functie van vice voorzitter van KNMG district Groot Gelre.