Welkom bij Medisch Centrum Octa

Openingstijden : Ma t/m Do : 08:15 - 12:00 uur en 13:15 - 17:00 uur. Vr : 08:15 - 12:00 uur
  Contact : 0344 570970

Jaap Pluvier

Rugklachten hebben me altijd al gefascineerd. Mede omdat ik zelf al vanaf mijn 19e met enige regelmaat behoorlijke lage rugpijn heb. Het mechanisme van pijn en beperkingen, en de relatie met bewegen, stress en algemene gezondheid heb ik aan den lijve mogen ondervinden.
De orthomanuele geneeskunde is een zeer elegante en prettige manier om het functioneren van de rug en andere gewrichten te behandelen, en op die manier pijn en beperkingen te bestrijden. Sinds ik dat ontdekt heb en ik ben opgeleid om dit vak zelf te kunnen beoefenen kan ik er nog elke dag van genieten om mensen te behandelen en te verrassen met goede resultaten.

Ik ben na mijn studie bedrijfsgeneeskunde gaan doen. De kennis die ik daarin opgedaan heb over de omstandigheden in werk die invloed kunnen hebben op de gezondheid van mensen komt nu nog steeds van pas.
Daarna heb ik 10 jaar gewerkt als orthomanueel arts in een reïntegratiebedrijf. Daarin werkte ik intensief samen met fysiotherapeuten en psychologen om mensen terug naar werk te begeleiden. Sindsdien zoek ik voortdurend naar de best mogelijke zorg voor mensen die zich bij mij melden. Ik ben een groot voorstander van complementaire zorg. Mond-tot-mond reclame is het beste bewijs dat ik mijn werk goed gedaan heb.

Bewegen kan weer gewoon èn leuk worden