Regel eenvoudig je afspraak

Ben je bij ons geweest?

Over ons

let's meet

Wie zijn wij?

Rugpijn, nekpijn

Waar staan wij voor

Medisch Centrum Octa wil een belangrijke bijdrage leveren aan het op langere termijn betaalbaar, toegankelijk en hoogwaardig maken van de zorg in Nederland. Het verbeteren van onze kwaliteit en onze doelmatigheid zien wij als een permanent proces.
Onze visie laat zich samenvatten in drie woorden: Focus, Aandacht, Resultaat.

Focus:

Wij specialiseren ons in een beperkt aantal veelvoorkomende behandelingen. Door deze focus waarborgen we expertise en ervaring, die leiden tot zeer goede behandeluitkomsten. Daarnaast kunnen we door deze focus innovatief, efficiënt en kostenbewust werken.

Aandacht:

We stellen de patiënt centraal in ons handelen en bij het organiseren van onze medische zorg. Wij streven ernaar dat de patiënt zich door onze persoonlijk en mensgerichte benadering echt belangrijk voelt.

Resultaat:

We committeren ons aan een optimaal resultaat van de behandeling. We streven naar maximale transparantie over de kwaliteit en cliëntgerichtheid van onze dienstverlening om deze continu te verbeteren.

Artsen

Orthopedisch chirurg Diederik Groot

Diederik Groot

MSK arts / Orthopedisch chirurg

Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij Medisch Centrum Octa. Ik werk hier met veel plezier als MSK arts. Ik ben voor de orthomanuele behandeltechniek opgeleid door dr van Deinse. Daarnaast ben ik vanaf 2011 werkzaam geweest als orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in rug en heup operaties. In 2022 heb ik Medisch Centrum Octa overgenomen van collega van Deinse. Naast mijn werk in deze kliniek werk ik ook nog bij Rugpoli Veluwe. Dit is een MSK praktijk waar naast orthomanuele behandeling ook MRI scans gemaakt worden en pijnbestrijding (injecties) wordt verricht. 

MSK arts David van Deinse

David van Deinse

MSK arts

Sinds 2000 is Medisch Centrum Octa de plek voor preventieve en complementaire geneeskunde. Tijdens mijn studie geneeskunde ben ik betrokken geweest bij TELEAC ivm het schrijven en presenteren van cursussen voor TV en Radio. Na het afstuderen kwam ik in contact met de behandelmethode van de arts Mevr Sickesz,de Orthomanuele geneeskunde. De groep opgeleide artsen richten samen mevr Sickesz een vakgroep NVAMG op die als doel heeft door professionalisering van het vak de aansluiting met de reguliere geneeskunst te bewerkstellen. Na samengaan met manuele artsen en toevoegingen met (bij- en na-) scholing in neurologie, orthopedie en injectie technieken is de behandeling onderdeel van de opleiding tot MSK arts. Ik ben 6 jaar penningmeester geweest van deze vakgroep NVAMG en nu nog als opleider en lid van het consilium hierbij betrokken. Hiernaast ben ik reeds jaren lid van het bestuur van KNMG district Groot Gelre en nu ook Vice Voorzitter.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Follow Us

Over ons